De ultieme gids naar frietkraam aan huis

Heel wat ondernemers, instellingen, verenigingen, doch tevens particulieren hebben er al weleens voor gekozen teneinde ons frietkot in Maastricht te huren. Kijk hiervoor weleens bij onze referenties en laat u overdonderen door de opties en cheapie prijzen.

De missie: dit onderhouden van onbeperkt het grootste assortiment verse friet en een onwijs scala over oudste kwaliteit snacks voor u dan ook op locatie.

Wij vervaardigen ieder partijtje totaal door met de mobiele snackwagen verhuur op locatie te aankomen. Door onze ruime oefening op dit gebied aangaande patatkraam verhuur, wordt de festiviteit gegarandeerd een succes.

Heb je binnenkort ons aanleiding voor ons feestje en wil jouw het bunkeren voor een gasten verzorgen? Vervolgens kan zijn een frietwagen huren de volmaakte oplossing in Groenlo. Dit huren aangaande ons frietwagen kan zijn goede gelegenheid om je gasten te voorzien over een maaltijd.

De grote Frietwagen KRAAM mag de grootste evenementen met. Met ons grote capaciteit mogen we vollere groepen gasten tegelijk betreffende verse friet voorzien. Ideaal bestemd voor alle denkbare grote evenementen, feesten, partijen, concerten op plekken door totaal Holland.

Ons frietwagen huren voor uw verjaardag, trouwplechtigheid ofwel ander evenement valt altijd echt in de smaak. Frietfestijn.

Een authentieke en sfeervolle frietkraam huren voor een huwelijksinzegening, biologische markt, evenement of jubileumfeest? Dapp Frietfiets bakt vanuit ons originele bakfiets. Ons frietkraam huren op elke gewenste locatie in Nederland met échte frieten betreffende biologische aardappelen, vers betreffende het land.

Onze frituurolie is zodra brandstof hergebruikt via een groene stroomcentrale. We scheppen onze friet in een gezellige puntzak over eco-papier. De snackwagens bestaan uitgerust betreffende hoog rendement frituurovens welke werken op groen gas. Een reden te meer teneinde aangenaam over de frietjes te plezier hebben!

U dan ook kan weet vanaf 40 man een frietwagen in Limburg huren. U bepaalt vooraf uit die middelen men kan kiezen op het feest en we zorgen voor een rest. U dan ook bent voor ons verzekerd van eersteklas voedsel het wordt bereid in dagverse plantaardige olie.

Voor Denies beschikken over wij verscheidene verschillen maten frietkramen in ons assortiment voor verhuur. De frietkramen bestaan bestemd voor kleinere en grotere gezelschappen. Of het meteen is gebaseerd op ons klein verjaardagsfeestje betreffende slechts enkele tientallen personen, of om ons hoger evenement, voor Denies hebben wij het geschikte formaat frietwagen teneinde de gasten te voorzien met ons lekker versgebakken frietje.

Indien locatie nader kan zijn vervolgens 25 km vanuit onze thuislocatie in de gemeente Asten geraken er voorrijdkosten extra in rekening gebracht. 

Geef in het boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” aan dat u behandeling wilt maken betreffende een lenteactie.

Omdat zeg nou alleen, iemand die houdt er ook niet van friet en een hete snack? De frietkraam komt totaal op locatie tot wens. Dit mag bij jou in een achtertuin zijn, op de oprit, op ons feestlocatie of ergens in een park. Niks is te gek en er kan altijd meegedacht geraken. Dagelijks in een week kun je een frietkraam huren.

Verschillende willen wil je meer info juist wederom veel keuzemogelijkheden. Voor iedereen mag ons aangepast menu gemaakt worden, waarna verder een prijzen vriendelijk geraken. In de meeste gevallen staat dit eerstvolgende op het menu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *